Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Bacchus Panzió
Cím: 3300 Eger, Szépasszonyvölgy u. 29.Email: bacchuspanzio@t-online.hu
Web: www.bacchuspanzio.huTelefon: (06-36) 428-950,(06-20) 469-5452
Fax: (06-36) 428-950Gps: 47.89370728 , 20.36290169

Bemutatkozás

Panziónk a történelmi belvárostól és termálfürdõtõl 15 perces sétára található, a borospincéirõl híres Szépasszonyvölgy bejáratánál, családi házas övezetben.
Minõsítés: nincsFEKVÉS:

Panziónk a történelmi belvárostól és termálfürdõtõl 15 perces sétára található,a borospincéirõl híres Szépasszonyvölgy bejáratánál,családi házas övezetben.Autóval érkezõ vendégek könnyen megközelíthetik a 25-ös fõutról.Busszal és vonattal érkezõ vendégeink 15 perces sétával érhetnek el minket, elõzetes kérésre transzfert biztosítunk

PANZIÓ:

Családias hangulatú panziónk 14db. 2ágyas, pótágyazható szobával, valamint az újonnan építettszállodai szintû szárnyban található 9db 2ágyas, pótágyazható szobával rendelkezik. Vendégeink kényelmét szolgálja pihenõkertünk a gyermekjátszótérrel,és a biliárdterem.Házias éttermünkben és a hozzá tartozó teraszon kellemes környezetben tudnak vacsorázni.A gépjármûvek biztonságát mélygarázsunk vagy zárt parkolónk biztosítja.Házunk rendelkezik egy 12 fõ befogadására alkalmas tárgyalóval, valamint egy 20 fõs különteremmel.

APARTMANHÁZ:

A 6 apartman mindegyike hálószobával,nappalival, minikonyhával rendelkezik, ahol családok kényelmes elhelyezésére nyílik lehetöség.Itt található 25fõs hangulatos borospincénk.Minden apartmanhoz egy zárt parkolót biztosítunk.

SZOBÁK:

Tágas,kényelmes szobáink (a legtöbb teraszos)minibárral,telefonnal,mûholdas színes televízióval,fürdõszobával rendelkeznek.A szállodai szintû szárnyat fõként pároknak, házaspároknak ajánljuk a franciaágy és a pezsgõfürdõkádas fürdõszoba miatt.A teraszokról kilátás nyílik panziónk ízlésesen kialakított pihenõkertjére,mely fekvésének köszönhetõen napos és csendes.Rendelkezünk mozgáskorlátozottak számára kialakított szobákkal is,ahol akadálytalanul lehet közlekedni kerekesszékkel, természetesen a fürdõszobák kialakítása is ennek megfelelõ. A házi kedvenceiket is magukkal hozó vendégeket is szívesen látjuk,pótdíj ellenében.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink